Vi byr på strøm. Hvis du tar våre klimautfordringer.

Hos Fortum jobber vi for å skape en renere verden. Og som strømkunde hos oss er du allerede med på å gjøre en forskjell. Men sammen kan vi gjøre enda mer i form av små ting i hverdagen som blir til noe stort. Som faktisk forbedrer verden. 

Derfor har vi skapt et belønningsprogram som bygger på akkurat dette: små klimautfordringer som er lette å gjennomføre og som faktisk gjør en forskjell. I stedet for bonuspoeng og plastkort, får du en gang i måneden, en ny utfordring. Når du velger å delta på en av våre utfordringer, belønner vi deg med strøm. Det er vår måte å si takk til deg, for at du er med på å ta vare på fremtiden.

Bli kunde og delta

Få 24 timer gratis strøm hvis du blir kunde nå!

Sammen skaper vi en renere verden!

Etter at du er blitt kunde, får du en epost med invitasjon til å bli med på klimautfordringene.

Er du allerede kunde? Bli med ved å melde deg på her!

Om strømavtalen Fortum Marked

Bestill spotprisavtalen Fortum Marked og bli med i belønningsprogrammet. Prisen på spotprisavtaler følger tilbud og etterspørsel, og endres hver time. Historisk er denne typen strømavtale billigst og derfor anbefalt av Forbrukertilsynet. Det er ingen bindingstid.

Fast månedsbeløp 39 kroner + påslag 7,20 øre per kWh.

Bestill her

Noen eksempler på utfordringer

La bilen stå

At du så ofte du bare kan, velger å sykle i stedet for å ta bilen, gjør ikke bare en forskjell for klimaet, men også for din kondis og mentale helse. Kanskje du kan begynne å sykle frem og tilbake fra jobben? Eller gå til matbutikken?

Spis opp maten

En av de viktigste tingene du kan gjøre for klimaet (og lommeboka), er å redusere matsvinn. Visste du at nesten 30 % av maten vi kjøper havner i søpla? Men det går an å planlegge måltidene og innkjøpene bedre, slik at alt spises opp.

Spis mer grønt

En enkel (og smakfull) måte å gjøre en forskjell for klimaet på, er at du en gang i uka kan bytte ut kjøttet på tallerkenen med noe fra planteriket. I dag finnes det mange grønne alternativ å oppdage. Hvem vet, kanskje du finner en ny favorittrett?

Hver måned får du en utfordring du kan ta. Du samler opp timer, og hele beløpet trekkes fra strømregningen din for juni påfølgende år.

Ta utfordringen