Få gratis strøm når du tar våre miljøutfordringer

Vi i Fortum heier på alle som tar miljøvennlige valg i hverdagen. Derfor får våre kunder hver måned muligheten til å ta en miljøutfordring som er enkel å gjennomføre, og som gjør en forskjell både for miljøet og lommeboka. Det kan for eksempel være å kaste mindre mat, dusje litt raskere og selvsagt å bruke mindre strøm. For hver utfordring du tar, får du 24 timer gratis strøm.

Sammen har våre kunder utført over 57 000 utfordringer – til sammen utgjør dette en stor forskjell for miljøet. Bli med du også!

Du melder deg enkelt inn i belønningsprogrammet på Min side.

Er du ikke strømkunde? Bli kunde her for å delta.

1
Bli strømkunde
2
Aktiver belønnings- programmet via Min side
3
Dine første 24 timer gratis strøm registreres hos oss
4
Du får en ny utfordring på e-post hver måned 

Vanlige spørsmål

Her er noen av miljøtiltakene vi kan gjøre sammen  

Sykle i stedet for å kjøre bil en gang i blant 

At du velger å sykle i stedet for å ta bilen når du kan, er positivt for miljøet, kondisjonen og den mentale helsen. Kanskje kan du begynne å sykle frem og tilbake fra jobben eller gå til matbutikken.

Kaste mindre mat 

En av de viktigste tingene du kan gjøre for klimaet (og lommeboka), er å redusere matsvinn. Visste du at nesten 30 % av maten vi kjøper, havner i søpla? Mye mat kan spares ved å planlegge måltidene og innkjøpene bedre slik at alt spises opp.

Reparere og gjenbruke i stedet for å kaste 

Vårt materielle forbruk er en stor belastning for miljøet. Ved å gjenbruke fremfor å kaste og deretter kjøpe nytt kan vi redusere energiforbruk – og samtidig minske avfall, forurensing og klimautslipp.