Kundefordeler

Belønningsprogram som gir gratis strømtimer

Som strømkunde hos Fortum, har du mulighet til å bli med i vårt belønningsprogram, der vi belønner deg for å gjøre små hverdagslige miljøhandlinger med lavere strømregning. 

Slik fungerer det: Hver måned får du en klimautfordring du kan ta. For hver utfordring du gjennomfører, samler du opp gratis strømtimer. Alle gratistimer opptjent i ett kalenderår, blir summert og trukket fra strømregningen for juni det påfølgende året. 

Når du blir kunde, sender vi deg en invitasjon til belønningsprogrammet på epost så du kan melde deg på. Er du allerede kunde? Bli med ved å melde deg på her!

Fornøydgaranti

Vi vil ha 100 % fornøyde kunder! Hvis du ikke er fornøyd med oss, gir vi deg påslag og fastbeløp tilbake for opptil 3 måneder tilbake i tid. Alt du trenger å gjøre er å gi oss beskjed.

Vi garanterer:

  • At du blir helt fornøyd, hvis ikke gir vi penger tilbake
  • At vi aldri endrer vilkår uten å varsle deg
  • Fleksibel betaling – del opp eller utsett regningen enkelt

Laderabatt på elbil

Alle som har en strømavtale hos Fortum kan få 15 % rabatt på lading av elbil hos Fortum Charge & Drive i Norge.

Alt starter med appen! Med vår ladeapp for Fortum Charge & Drive holder du orden på all din lading av elbil. 

Last ned appen for enten Android eller iPhone, opprett bruker, legg inn betalingsløsning og du er i gang! For å aktivere rabatten, så må du følge oppskriften under.

Slik aktiverer du laderabatten

  1. Last ned vår ladeapp og opprett konto. Appen kan brukes for å starte og stoppe lading samt for å finne ladestasjoner.
  2. Etter å ha opprettet konto, må du gå inn på betalingsmetode (under profil) og velge faktura. Pass på å registrere samme navn, e-post og fakturaadresse som på strømavtalen din hos Fortum.
  3. Gi beskjed til kundeservice at du vil aktivere laderabatten.

Bli strømkunde hos oss

Er du ikke strømkunde hos Fortum kan du enkelt bestille strøm fra oss. Du kan velge mellom gode avtaler med rimelige priser.

Bli strømkunde