Nordens mest valgte strømleverandør

beste strømleverandør

Fortum er et ledende energiselskap som utvikler, og tilbyr kundene våre, løsninger innen strøm, fornybar energiproduksjon, gjenvinning og avfallshåndtering.

Fortum leverer strøm til hele landet, og du kan ha Fortum som strømleverandør både på primærbolig og sekundærbolig/hytte.

Vurderer du å bytte strømleverandør?

Slik bytter du strømleverandør

Hva er en strømleverandør?

En strømleverandør er en aktør som videreselger strøm til deg som kunde. Alle strømleverandører i Norge tar utgangspunkt i strømprisen på den nordiske strømbørsen, Nord Pool. 

Du må også betale nettleie til det lokale nettselskapet for at de leverer strømmen hjem til deg. I tillegg kommer skatter og avgifter til staten som utgjør en betydelig del av strømregningen din. 

Utgiftene til både strøm og nettleie tar utgangspunkt i hvor mye strøm du har brukt – og begge utgiftspostene blir høyere jo mer strøm du bruker.

Du må forholde deg til den aktuelle netteieren som eier strømnettet i ditt område, men du kan selv velge hvilken strømleverandør du ønsker å benytte.

Hvorfor velge Fortum?

Fortum er nordens mest valgte strømleverandør, og gir deg mer en bare gode strømavtaler. Vi ønsker å ha 100 % fornøyde kunder og har derfor en fornøydhetsgaranti i tillegg til en rekke smarte kundefordeler og tjenester, som blant annet kan hjelpere deg med å senke strømregningen.

Våre strømavtaler

Våre kundefordeler