Belønningsprogrammet avsluttes – takk for innsatsen

Medlemmene av belønningsprogrammet har hver måned mottatt en utfordring om å utføre en miljøvennlig handling. For hver utfordring de har akseptert, har de spart opp 24 strømtimer. Dette belønningsprogrammet blir dessverre avsluttet med virkning fra og med oktober 2023, og siste utfordring blir sendt ut 15. september 2023.

Vi ønsker å takke alle som har vært med å ta bærekraftige valg! Samtidig er det mange kunder som ikke har tatt våre miljøutfordringer, og vi ønsker i stedet å utvikle andre tjenester som kan være positive for energiforbruket og miljøet. 

For eksempel har vi nylig lansert tjenesten Smart varmestyring, som blant annet automatisk styrer oppvarmingen bort fra timene med høyest strømpris – noe som både reduserer strømregningen og belastningen på strømnettet.

Spørsmål og svar

Tusen takk til alle som har vært med og gjort miljøvennlige handlinger.

Selv om belønningsprogrammet er avsluttet, heier vi selvfølgelig fortsatt på alle som utfører miljøvennlige handlinger i hverdagen. Her er noen av tiltakene vi kan prøve å gjøre mer av.

Sykle i stedet for å kjøre bil en gang i blant 

At du velger å sykle i stedet for å ta bilen når du kan, er positivt for miljøet, kondisjonen og den mentale helsen. Kanskje kan du begynne å sykle frem og tilbake fra jobben eller gå til matbutikken.

Kaste mindre mat 

En av de viktigste tingene du kan gjøre for klimaet (og lommeboka), er å redusere matsvinn. Visste du at nesten 30 % av maten vi kjøper, havner i søpla? Mye mat kan spares ved å planlegge måltidene og innkjøpene bedre, slik at alt spises opp.

Reparere og gjenbruke i stedet for å kaste 

Vårt materielle forbruk er en stor belastning for miljøet. Ved å gjenbruke fremfor å kaste kan vi redusere energiforbruk – og samtidig minske avfall, forurensing og klimautslipp.